Nejnovější recenze ze sekce Zapletená kola
- Lacné galuskové kolesá Českej výroby.
- Celkom dobré náboje.
- V zábere praskajú špice v zadnom kolese na nezáberovej strane (vždy v závite) – na silovú jazdu (špurt, krátke strmé stojky) sú kolesá nepoužiteľné.
Chcel som lacnejšie galuskové kolesá. Tieto podmienky kolesá Remerx RTX 28 spĺňajú, bohužiaľ mám s nimi inak hlavne problémy. Na 1500 km mám už tri roztrhnuté špice na nezáberovej strane na zadnom kolese (vážim 75 kg, kompletný bike 10 kg, kolesá nemajú udaný váhový limit pre jazdca). Všetky špice praskli pri silovom zábere (rozbeh spoza pomalšieho jazdca, výjazd krátkeho strmého svahu, vždy na ceste – dvakrát na asfalte, raz na dlažbe) a všetky praskli v závite v nipli. Náhradné špice sú zohnateľné asi iba priamo od Remerxu, nie sú lacné, naviac oprava znamená strhnúť galusku, vymeniť nipel (zvyšok špice sa z neho vyšrubovať nedá) a špicu a znovu nalepiť galusku. Oprava je časovo a finančne náročná.
Osobne nedoporučujem nikomu – závodník potrebuje spoľahlivé kolesá, "civilista" nepotrebuje galusky, s plášťami ušetrí.
Dal by som si pozor aj na všetky ostatné kolesá Remerx zapletené Alu špicami.
- S rafky Remerx mam dobrou zkusenost.
Velmi dobry pomer ceny a kvality.
- super hmotnost, dobra tuhost ( mám 85kg)...no a prostě se mi líběj :)
- ... moc mi nesedí krátké rychloupínáky
jděte do nich ;)
- velmi lehké
- ploché dráty
- hlučný volnoběh
Doporučuji kola pro lehčí jedince, dráty jsou opravdu velmi tenké a při jízdě ve stoje občas vrznou.
- dobrá cena-kvalitu poznám, až po natí km
cena
- Váha
- Není UST ráfek
- Užší ráfek
- Méně odolné polepy
- První verze měly problém s povolováním a praskáním drátů
Vzhledem ke svojí ceně nabízí tyto výplety opravdu hodně zábavy a hravosti vzhledem k tuhosti a nízké váze. Zamrzí nejvíce asi absence UST ráfku.
První verze měly problémy s dráty, takže si dát pozor. Jinak já jsem spokojený a mohu tento produkt doporučit!
- pouze turistické použití
- hezké zpracování, opravdu designovka
- zatím nevím
moc hezké, a ty ploché špice, krása
- Dobrá cena
Dobrá cena
Poměr kvalita / cena
- Super cena,
- slušná kvalita.
- Dráty nejsou příliš utažené.
Po pár kilomerech jeden drát prasknul. Drát v rámci reklamace vyměnili, ale centrování jsem musel zaplatit. Takže je nutné k ceně kola vždy přičíst i cenu centrování. I tak je to velmi dobrá cena.
- kvalita CAMPAGNOLO
- image
- tuhost
Kola jsem zakoupil jako lehčí náhradu předchozích, používám je pouze jako tréninková kola, takže negativní zkušenost není pro mě až tak důležitá - tuhost těchto kol, totiž není moc oslnivá, při silovějším výjezdu do kopce se výplet značně opírá o brzdu, nepomohlo ani přitažení výpletu, ale i toto se dá lehce vyřešit podobně jako to řeší profesionálové, odpojením zadní brzdy. Co se týče jízdních vlastností kola jedou perfektně a výplet G3 i dobře vypadá. Za rok používání se mi ještě nestalo, že by se kolo rozcentrovalo, což považuji také za velmi pozitivní. Mám na nich najeto cca 6000km a v souhrnu jsem spokojen
dobrá cena a kvalita
- značka
- vše
Vůbec nejedou, jsou hnusný a těžký a hnedka se lámou dráty, při první vyjíždce jsem 2 zlomil v niplu.Nedoporučuju,zlatý aksia. Z kopců jsem v průměru o 2km pomalejší a dokopce radši nemluvit
- cena/výkon
Za málo peněz hodně muziky.
- cena/výkon
- lehké
velmi kvalitní kola, vydržely i po najetí do díry až na ráfek,
- Velmi výhodna cena
Produkt som si vybral preto lebo mi vyhovala cena a kvalita som s produktom spokojny.
- lehký zapletený silniční set za vynikající cenu
- otázkou je životnost nábojů kol
Jako tréninková kola jsou vynikající.Verzi s ocelovými
dráty SAPIM upřednostňuji před verzí s hliníkovými.
- nízká cena, vcelku vysoká odolnost a spolehlivost,
- téměř nemožno sehnat náhradní díly
Poměr cena/výkon naprosto vyhovující. Po 2 letech, lehce ťuklý pření konus. Cca 8000km
jen pro galuskový ventilek